Open Vld Moerbeke dankt haar kiezers voor het vertrouwen

Je hebt ongeveer < 1 minuut nodig om deze tekst te lezen.

Zonet kregen we de (voorlopige) resultaten van de telling binnen. Open Vld behoudt haar meerderheid met 10 zetels, en gaat dus vooruit. De partij zal de komende zes jaar dan ook verder besturen met een absolute meerderheid.

Het college zal in de loop van volgende week worden samengesteld. Vanaf 2019 bestaat dit college uit de burgemeester, 3 schepenen en eventueel de voorzitter van het bijzonder comité voor de sociale dienst. Dat is 1 minder dan in de huidige legislatuur.

Dankzij de inzet van een sterk team en de steun van onze kiezers hebben we met Open Vld een mooi resultaat neergezet. Bedankt aan onze kiezers voor het vertrouwen. Vanaf 1 januari 2019 zullen wij met onze vernieuwde ploeg er alles aan doen om jullie vertrouwen om te zetten in daadkracht. Met woorden én daden zullen wij een sterk liberaal beleid voeren. Open Vld gaat het gewoon doen.

De zetelverdeling voor de volgende legislatuur is als volgt:

 • Open Vld 10 zetels
 • N-VA 2 zetels
 • CD&V+ 4 zetels
 • Mens 1 zetel

Eén gedachte over “Open Vld Moerbeke dankt haar kiezers voor het vertrouwen

 • 14 oktober 2018 om 19:43
  Permalink

  Belastingen kunnen niet naar beneden, als je ziet hoe de gemeente er bij ligt. Al 6 jaar geen onderhoud meer gedaan, het wordt hoog tijd dat alles grondig aangepakt en vernieuwd wordt op een deugdelijke manier.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.