Schepen Pierre De Bock peter van de Open Vld-lijst

Je hebt ongeveer 1 minuut nodig om deze tekst te lezen.

Pierre De Bock peter van de Open Vld-lijstOp 16 juni keurde 96% van de leden van Open Vld de zogenaamde ontwerpkandidatenlijst goed. Zoals eerder gemeld, zullen drie mandatarissen niet meer aan de verkiezingen deelnemen, onder wie eerste schepen Pierre De Bock.

Burgemeester en lijsttrekker Robby De Caluwé: “Pierre zal eind dit jaar 30 jaar in de gemeenteraad zetelen, waarvan de laatste twaalf jaar als schepen. Hij gaf echter aan dat hij onze lijst voor de volle 100% wil steunen, samen met Marc Fruytier en Greta Thierens, die ook afscheid nemen van de actieve politiek. De kandidaten zijn hen daar alledrie bijzonder dankbaar voor en zullen hun ervaring zeker gebruiken. We wilden dit ook symboliseren door één van hen te vragen om peter van onze lijst te worden en Pierre zag dit onmiddellijk zitten.”

Schepen Pierre De Bock: “Ik was bijzonder vereerd toen de kandidaten mij vroegen om het peterschap op mij te nemen en neem dit met heel veel enthousiasme op. Ik heb inderdaad al wel wat ervaring in het voeren van campagne en hoop de ploeg een duwtje in de rug te kunnen geven, samen met Marc en Greta.” De kandidatengroep trakteerde de kersverse peter op een dooptaart.

“Ik zie in elk geval heel veel sterke kandidaten op deze lijst. Het verkiezingsprogramma waarmee deze groep naar 14 oktober gaat, is ijzersterk en heel vernieuwend. De burgerbegroting is bijvoorbeeld een programmapunt waar ik heel erg achter sta”, besluit De Bock.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.