Zorgvereniging Sakura ging op 1 januari 2018 van start

Je hebt ongeveer 1 minuut nodig om deze tekst te lezen.

De samenwerking van OCMW Moerbeke met OCMW Lokeren ging zoals gepland van start. Alle personeelsleden van de drie Woon – Zorgcentra, WZC Ter Moere in Moerbeke, WZC Hof van Eksaarde en WZC Ter Durme in Lokeren en van de drie gebouwen assistentiewoningen Ter Moere en Hof Ter Moere in Moerbeke en Polderhuis in Lokeren zijn allen overgegaan naar het nieuw gestarte bedrijf met ongeveer 300 personeelsleden in dienst of 220 voltijds equivalent personeelsleden.

Deze samenwerking zal vooral onze ouderenzorg nog korter en professioneler kunnen opvolgen door haar schaalvergroting en de kosten ook voor de beide OCMW een stuk goedkoper maken. De verwachtingen zijn hoog, de effectieve resultaten na een jaar werking zullen we jullie ook zeker kunnen brengen in het begin van 2019.

De ontwerper van het logo, de heer Alexander Van Hoey, grafisch designer en vakdocent bij CVO Leerstad in Lokeren, Dendermonde en de hele regio werd in de bloemetjes gezet met een presentatie van zijn zeer originele, vakkundige en sierlijke werk: het nieuwe logo van Sakura. Hier samen op de foto met Bart D’hanis, algemeen directeur van Sakura en Rudy Van Megroot, OCMW-voorzitter van Moerbeke en ondervoorzitter van Sakura.

Bart en Rudy zijn het nieuwe jaar gestart, zoals zij dat elk jaar doen trouwens met een bezoek en de beste wensen aan alle bejaarden apart in hun kamer van WZC Ter Moere.

Wij allen wensen Sakura alle succes toe in het belang van onze Moerbeekse woon – en zorgmogelijkheden voor onze oudere mensen.

Het Sociaal huis zelf met zijn verschillende maatschappelijke diensten, gevestigd in het voormalige rusthuis aan de Hospicestraat 15B, de appartementen daar voor alle leeftijden, CADO Ter Moere en Kinderopvang Sloeber Ter Moere blijven onder de Moerbeekse verantwoordelijkheid, samen met Solidariteit voor het Gezin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.